Американська співачка Рианна призначена надзвичайним і повноважним послом Барбадосу з питань освіти, туризму та інвестицій. Про це повідомляє прес-служба уряду країни.

Чи залишиться вільний час у співачки для створення нових композицій, поки невідомо. Чи зможе Ріанна при такій завантаженості писати нові хіти? З часом стане зрозуміло. Чи зуміє зірка поєднувати нову дипломатичну посаду і вокальну кар'єру.

Премьер-міністр Барбадосу Міа Мотли заявила, що для неї велика честь працювати з видатною уродженкою країни, яка до того ж підвищує популярність держави у світі.

Також Мотлі зазначила, що Ріанна успішна не тільки як співачка, але і як бізнесвумен, тому було вирішено дати їй можливість активніше впливати на політику країни.
Не дивлячись на те, що Ріанна в возрасте 16 років покинула країну, переїхавши жити у сполучені штати Америки, на батьківщині іі поважають і люблять. Сама ж співачка з нетерпінням чекає, коли зможе приступити до виконання обов'язків на новій посаді. Готова всю себе присвятити Батьківщині, щоб допомогти підняти Барбадос на більш високий рівень серед інших країн.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Найвідоміший хіт Ріанни:

Все ж будемо сподіватися, що співачка ще випустить нові композиції, знайде час для концертів і тим самим прославить батьківщину в усьому світі.

"Знай.иа" писав раніше про співачку: Ріанна кудись поділа брови, фанати дивуються. Популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала нову обкладинку культового глянцю Vogue Великобританія за вересень. Фотосесія вийшла дуже незвичайною, і здається, артистка повернула в моду брови-ниточки.

"Знай.иа" також читаємо: шик і блиск: Ріанна змінила голову. Буквально кілька годин тому Ріанна похвалилася своїм фанатам незвичайним перевтіленням. Зірка показала фото, на якому вона зображена з довгою шевелюрою відтінки блонд.

"Знай.иа" став відомий повний список номінантів Video Music Awards 2018.