Фронтмен популярної української поп-панк-групи "Вульгарна Моллі", харків'янин Кирило Блідий, зробив шокуючу для своїх фанаток заяву. Так, знаменитість на дозвіллі відповідав на питання фоловерів у Stories. Хтось із шанувальників запитав, чи немає у артиста дівчини, на що той зізнався, що дівчата його зовсім не цікавлять.

"На жаль, мені подобаються хлопці, тому у мене немає дівчат", - лаконічно відповів Блідий. Реакція фанатів залишилася невідомою, але дівчатка, які мріяли бути з Кирилом, швидше за все засмутилися, ну а у хлопців з'явився шанс коли-небудь стати обранцем виконавця.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Фронтмен української рок-групи "Пошлая Молли" Кирило Блідий здивував відповіддю на питання про президента РФ Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також "Пошлая Молли" шокувала мережу своїм новим кліпом на трек "Типова вечірка з басейном". Відео музиканти опублікували на своєму YouTube-каналі.