Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала дивне фото з туалету.

Так, на фотографії Катерина позує в витягнувшись на стільці біля відкритого унітазу. На ній сірі домашні штани і такий ж светр, а на ногах кросівки. Артистка розпустила волосся, а на її обличчі дивний вираз, чи то образи, чи то обурення. Вона схрестила руки на грудях і гордовито дивиться в камеру. Поруч з нею туалетний столик, на якому лежить папір.

У підписі до фотографії Варнава написала: "У моїй однушці все найнеобхідніше. Легкого вечора". Цим постом гумористка, мабуть, натякає, що оселилася в туалеті. А може просто жартує. Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті.

"Мінімалізм підносить", "А де ліжко заховала?", "А мені подобається, є дах над головою і не відро замість унітазу, значить все норм", "Закрити кришку від унітазу можна хоча б?", "Цей унітаз кращий, ніж все моє життя", "Що може бути краще, ніж фото в туалеті", "Місце біля параші, ось ти яке", "Як ніколи на своєму місці", "На фото вся квартира вмістилася?", "Катя в будь-якій обстановці виглядає приголомшливо", "Дивне поєднання – Каті і унітазу", "Головне, білий друг поруч", "Стілець біля унітазу навіщо?", "Це лофт", - пишуть фанати в коментарях під фотографією Варнави.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.