Актрису "Дизель шоу" Марину Поплавський, яка загинула, посмертно нагородили орденом "За заслуги" III ступеня.

Нагороду присудили "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю", йдеться в указі президента Петра Порошенка № 404/2018.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Марина Поплавська була членом команди КВН "Дівчата з Житомира", актрисою і співачкою, популярної ведучої, редактором української асоціації КВН. Також працювала в Житомирі вчителькою української мови і літератури.

Нагадаємо, "І в горі, і в радості": важко постраждала актриса "Дизель Шоу" заговорила про найважливіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відома українська актриса Яна Глущенко, яка постраждала в роковому ДТП з акторами "Дизель Шоу", вперше за тривалий період мовчання в мережі, заговорила.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася з шанувальниками новими знімками, на яких зображена разом з чоловіком.

Відомо, що зараз Яна Глущенко проходить реабілітацію в домашніх умовах. У підписі до фотографії актриса подякувала чоловіка за підтримку в непростий час.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Трагедії більше немає: зірка "Дизель Шоу" почав жартувати і розважатися, про ДТП забули

Кілька днів тому один з авторів і виконавців популярного в Україні комедійного проекту "Дизель шоу" Євген Гашенко виклав у своєму Instagram веселе відео.

Вперше після трагедії, що трапилася з Мариною Поплавської, пост шоумена має гумористичний підтекст. Судячи з усього, від імені всієї команди "Дизель" він хоче сказати фанатам позитивне стверджувальне: "Життя триває, а ми продовжуємо радувати і працювати для вас".

Також "Знай.uа" писав про те, що Яна з Дизель Шоу поділилася жалісним фото після ДТП: країна не може стримати сліз

Постраждала в фатальної аварії з Мариною Поплавської зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко виклала в мережу фото, растрогавшее Україну до сліз. На фотографії вона зображена з сином Тамерланом і обіймає білявого янголятка