Популярна телеведуча і блогер Регіна Тодоренко на 9 місяці вагітності вийшла заміж за співака Влада Топалова. Тепер телеведуча і співак в очікуванні первістка стали офіційними чоловіком і дружиною.

Про це повідомляє Politeka.

Регіна розповіла, що церемонія відбулася 25 жовтня на день народження Влада Топалова і батька нареченої. Саме Регіна запропонувала об'єднати всі три події в одну дату.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Телеведуча зізнається, що спочатку Влад хотів зробити реєстрацію таємницею, але не зміг довго зберігати секрет і все розповів. При цьому свято був скромним, але затишним.

На церемонії були присутні тільки батьки молодят і близькі родичі. Все було дуже душевно і по-сімейному.

"Це було свято тільки для нас, але навесні, я думаю, ми утнемо гучну вечірку для всіх друзів і родичів. Таку, знаєте, як я завжди хотіла: по-одеськи, з піснями і танцями до ранку. Хочеться зібрати всіх в один літак і полетіти на якийсь острів у Європі і там від душі повеселитися", - зізнається Регіна.

Телеведуча зізнається, що з Владом відчуває себе, як за кам'яною стіною, і їй з чоловіком нічого не страшно, хоча все після церемонії і стало іншим.

У Тодоренко не було особливого бажання і часу думати над сукнею і головним критерієм при виборі було зручність, адже за останні кілька місяців вона стала трохи більше. Для сімейного вечора дівчина вибрала кавове плаття бренду "№21" і все весілля організували в стилі casual і навіть попросили всіх гостей одягнути джинси і білий верх, щоб усі почували себе зручно та комфортно.

Нагадаємо, Тодоренко і компанія переспівали українську пісню Бумбокс. Тодоренко зібрала друзів і зняла прикольне відео.

Як повідомляв Знай. ua, вагітна Регіна Тодоренко виклала свої сексуальні фото з басейну. Українська співачка виклала фото з басейну в силіконовій шапочці і відвертому купальнику.

Знай. ua писав, що Тодоренко показала відмінний спосіб розслабитися під час вагітності. Регіна Тодоренко похвалилася підготовкою до серфінг-сезону і зізналася, що басейн заряджає її енергією.