Відома російська телеведуча і актриса Катерина Варнава дуже активно веде аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала розкішний образ в сексуальному цирковому вбранні. Так, артистка похвалилася довгими стрункими ногами і осиною талією.

"Цирк", - лаконічно підписала Варнава. Фолловери залишилися просто в захваті, насамперед звернувши увагу на ноги від вух і почали вгадувати, що ж це за зйомка:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Катерина Варнава звернулася за допомогою саме до фоловерів. Виявляється, знаменитість довгий час страждає від безсоння.

Також артистка на своїй сторінці в Instagram вирішила докладно розповісти про те, як і чим вона харчується, адже її підозрюють у анорексії.

А ще Варнава позувала з коротким чорним волоссям замість довгого світлого і зізналася, що замишляє тільки витівку.