Український професійний боксер В'ячеслав Узелков розлучився зі своєю дружиною Мариною, разом з якою він в якості тренера брав участь в проекті "Зважені та щасливі" на СТБ.

Через 19 років шлюбу розпалася найкрасивіша українська пара. Про це повідомило видання Clutch, посилаючись на інформацію анонімного джерела.



Пара познайомилася ще в студентські роки і весь цей час вони були одним цілим. Про це неодноразово говорив В'ячеслав.

У Марини і В'ячеслава є двоє дітей - син Роберт і дочка Олівія. Подружжя часто викладали сімейні фотографії в соцмережах і регулярно з'являлися на заходах разом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Втім, наразі немає ніяких офіційних коментарів щодо розлучення ні В'ячеслава Узєлкова ні його дружини Марини.

Щоправда шанувальники пари помітили, що В'ячеслав Узелков перестав публікувати фотографії з Мариною і взагалі не піднімає тему особистих стосунків з дружиною, хоча раніше робив це часто.

У прес-службі телеканалу СТБ, де працюють Узєлкови, ситуацію також наразі не коментують. Там інформацію не підтвердили, але і не спростували. Ймовірно, телеканал готує офіційну заяву на найближчий час.

Зазначимо, В'ячеслав Узелков - професійний український боксер. У любительському бої зустрічався з відомим британцем Девідом Хеєм, але поступився йому. На профі-рингу здобув 30 перемог в 34 боях. Володів титулом інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA і IBO. Не виходив на ринг з 2014 року.

Дивись відео, як В'ячеслав Узєлков зворушливо привітав дружину з 15-ю річницею весілля:

Нагадаємо, у квітні минулого року В'ячеслав Узєлков потрапив у незвичне ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, авторитетне видання оприлюднило ТОП розлучень зіркових пар.

Також Знай.ua писав, як роки змінили учасників шоу "Зважені та щасливі".