Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила звабити фанатів знімком в сексуальній прозорій білизні. Так, дівчина приміряла на себе рожеве боді, засвітивши величезні груди, пишні стегна і плаский животик.

"Гарненька в рожевому", - похвалила сама себе Чері. За 17 годин таке пікантне фото зібрало майже 308 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і почали пускати слюнку. Так, прихильники почали розписувати Ані, наскільки вона ідеальна і що їй дуже личить такий ніжний і жіночний образ.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.