Кетті Перрі сама ж викупила на благодійному аукціоні побачення зі своїм коханим Орландо Блумом. Співачка виклала за такий лот велечизну суму – 50 тисяч доларів.

Зіркова пара взяла участь у благодійному аукціоні One Love Malibu. Його метою є зібрати кошти для постраждалих від пожеж у Каліфорнії. Американська співачка Кетті Перрі сама представила лот у вигляді побачення з актором Орландо Блумом.

Під час презентації свого лоту Кетті запитала аудиторію, чи ніхто не хотів би провести 45 хв з Блумом. Вона також додала, що хтось матиме можливість проїхатися з ним на мотоциклі і в той час міцно обіймати його за плечі.

“Під час цієї поїздки ви будете триматися за нього так сильно, що мені це зовсім не сподобається, за всі його м’язи. Ви зможете робити це все 45 хвилин, а також зможете дивитися в його карі очі”, - завершила представлення лота співачка.

За побачення з Блумом жінки готові були віддати 20 тис. доларів. Однак Перрі не дозволила такого. Вона заявила, щоб усі бажаючи отримати побачення з її обранцем трималися подалі. Кетті Перрі сама викупила свій лот за шалені 50 тис. доларів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У благодійному аукціоні взяли участь також Гвен Стефані, Кріс Мартін та Джо Волш. Організатори заявляють, що кошти від нього підуть на відновлення пошкоджених від пожеж будівель. Пожежі у Каліфорнії розпочалися 9 листопада. Стихія завдала шкоди більш ніж 250 тис. людям, 90 тис. були змушені покинути свої будинки, щонайменше 31 людина загинула.

Раніше “Знай.ua” писав, що назвали список зірок, яких чоловіки вважають потворами. Насправді вони подобаються тільки жінкам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кеті Перрі непристойно пожартувала про Брітні Спірс.