Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість брала участь у проекті "Танці з зірками", а після поразки знялася для чоловічого глянцю XXL Ukraine разом з партнером по паркету Максимом Єжовим. На гарячі знімки артистки одразу ж відреагували актори популярного гумористичного шоу "Дизель шоу". Так, на офіційній сторінці в Facebook з'явилося забавне пляжне відео, на якому запально танцювали Вікторія Булітко і Євген Сморигін.

"… Ну, що сказати… Ми тут, звичайно, не пройшли повз нових знімків Лесі Нікітюк для чоловічого журналу XXL. Леся, що ти робиш, Інет – у вогні! Але ми погортали на дозвіллі Instagram і переконалися, що наші "Дизелі" — теж сексі-супер-штучки. Річний special-танець від Вікторія Булітко і Євген Сморигін – для Вас! Оууу, єєєє!! Не дякуйте. XXL Ukraine, ми на зв'язку!.. ;)", — пожартували гумористи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.