Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала відомий бренд облягаючого і відвертого одягу. Так, дівчина позувала в дуже короткій білій сукні з застібками з боків, вперше за довгий час хоч якось прикривши груди.

За 13 годин пікантний кадр набрав понад 143 тис. лайків. Хтиві фолловери залишилися в захваті, розхвалюючи пишні стегна Квітко і її тонку талію. Були і ті, хто висміяв модель, адже вона подовжила ноги за допомогою фотошопу, чим трохи погнула лінії ззаду.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.