Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, як прикрасила будинок до Різдва. Так, у дівчини явно з'явився святковий настрій, адже тепер поруч із екзотичною пальмою в кімнаті стоїть прикрашена велика ялинка.

За 15 годин кадр набрав 495 тис. лайків. Фолловери почали розхвалювати не тільки красивий силует Ратаковскі, але і будинок. Багато хто також зазначили, що після побаченого у них теж з'явився різдвяний настрій та подякували Емілі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежілась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.