Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала свою найкращу подружку, з якою вони просто обожнюють приміряти однакові вбрання і виглядати як близнючки або сестри. На цей раз дівчата позували для популярного бренду одягу у спідницях та штанях з модним у цьому сезоні анімалістичним зміїним принтом.

"Відчуваю себе благословенною, адже у мене є такі чудові друзі!", - поділилася емоціями Чері. За 20 годин фото набрало майже 107 тис. лайків. Фолловери ж почали сперечатися, яка з подружок виглядає сексуальніше. Шанувальники буквально засипали Ану і Джессі компліментами, відзначивши їх надзвичайну схожість.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.