Популярна українська співачка Настя Каменських шокувала шанувальників сміливою заявою. Відповідне фото з'явилося в Stories її Instagram.

Співачка опублікувала знімок зі зйомок кліпу Lomala в золотистому топі, спідниці з розрізом і підписала: "I am your goddess (Я ваша богиня)".

Шанувальники тепер губляться в здогадах кому призначалося послання: фанатам або коханому. Сама Каменських сміливу заяву на даний момент не коментує.

Раніше Каменських без підпису про богиню вже публікувала цей знімок. Тоді співачка розповіла, як вона любить експериментувати з образами і пояснила, що це фото зі зйомок нового кліпу "LOMALA".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Палаці Спорту в Києві відбулася головна музична премія України "M1 Music Awards".

Знаменита Настя Каменських перемогла відразу в двох номінаціях – "Співачка року" та "Кліп року".

В інтерв'ю з прес-службою київського Динамо українська співачка зізналася у своїй любові до футболу і столичного гранду:

"Я, як дівчина, дивлюсь на футбол зовсім іншими очима. Мені нецікаво дивитися саму гру. Більше захоплює "хвиля" у виконанні вболівальників.

Ловлю кайф від атмосфери на стадіоні. А ще, футболісти – найкрасивіші спортсмени. Я знайома з багатьма світовими футболістами, і наші динамівці їм нітрохи не поступаються!

Нагадаємо, сексуальна Каменських з 90-х благає фанатів тримати себе в руках. Настя Каменських обожнює піднімати важливі для всіх дівчат теми в рамках свого популярного челлендж.

Як повідомляв Знай. ua, Потап похвалився подарунком сина, справжній талант. Такий подарунок дуже зворушив фанатів Потапа.

Знай. ua писав, що Настя Каменських розлютила російських шанувальників новими фото. Артистка зачарувала шанувальників новими фото.