Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Так, в цей раз Аліна в черговий раз продемонструвала відверті фото, на яких позує нібито вранці в ліжку. На знімках Гросу сидить на краю ліжка, зігнувши ноги в колінах і спираючись на них. На ній світла одежина, яка служить, мабуть, нічною сорочкою і оголює спину. При тому, що артистка стверджує, що фотографії зроблені вранці, вона позує на них причесаною і нафарбованою. При цьому на руці у неї годинник і браслети.

У підписі до фотографії Аліна Гросу написала: "Сонна фотосесія у бадьорий понеділок для тих, хто не виспався, нехай це ліжко разом з мякими подушками і мною побуде у вас в стрічці". Також Гросу запропонувала шанувальникам вибрати, яка з фотографій їм сподобалася більше, хоча, в принципі, вони всі майже однакові.

Раніше ми повідомляли про те, що Аліни Гросу більше немає, тепер з'явилася "GROSU". Схоже, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті, зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, але вийшло "як завжди". Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила почати з відмови від свого імені. Так, нещодавно співачка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. В музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка. Однак, як випливає з поста "зірки" в Instagram, змінитися вона навряд чи зможе. Свою публікацію Гросу супроводила відео, в якому постала у "несподіваному образі – сексуальної черниці.

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.