Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати іграшкову ляльку, яка веде себе, як справжня новонароджена дитина. Так, артистка пограла з іграшкою на камеру, нагодувавши її з пляшечки, а ось фанати відразу помітили, що 38-річна Ольга явно хоче дітей.

"Майбутнє вже настало. Перша в світі лялька з штучним інтелектом, живими емоціями і мімікою справжньої дитини 💖 Навчається російської мови і мовлення, грається, їсть, спить. Буде одним з найбільш очікуваних подарунків у дівчаток на Новий рік 🎄🎅 🎁 Неймовірно крута іграшка 🔥 Я в захваті 😍", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери не пройшли повз: "Робот - дитина вже є, залишилося Вам, Ольга завести ще й робота - чоловіка :)", "Ну все. Своїх дітей немає, залишилося ляльку завести", "Господи, Боже мій, Олю, Олю, вам потрібна терміново своя дитина, поки не пізно...", "ви будете прекрасною мамою❤️", "Шкода Олю мабуть хоче своїх діток".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.