Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новою ліричною піснею під трепетною назвою "Ангели не сплять". Так, для більшого драматизму і слізок фанаток артист виставив чорно-біле фото, на якому його засинає сніжинками.

"#АнгелыНеСпят", - гордо презентував Козловський. Шанувальниці не змогли стримати захвату, адже сумна пісня здалась їм дуже глибокою: "У кого сплагіатив музичку?)", "Коли я слухаю цю пісню... Завжди плачу. Вона наче очищує душу зсередини... І "Небачене побачено".. Дві сповіді, два одкровення. І твій голос наче зцілює. ""Віталій... дякую за черговий шедевр...Глибина слів зрозуміла тільки тим хто проходив це....Спасибі Вам!" "Дуже красива пісня🎶 ще б кліп на неї💕".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Також знаменитість наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.