Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати власний бренд спортивного одягу за допомогою пікантного відео. Так, дівчина позувала в облягаючих сірих лосинах і короткому топіку, демонструючи кілька вправ і спортивні сідниці.

За 18 годин відео зібрало цілих 189 тис. переглядів. Фолловери залишилися в захваті від побаченого, адже Ана мотивує багатьох дівчат займатися спортом і бути стрункими. Були і уважні шанувальники, які розгледіли маленьке татуювання за лівим вухом моделі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.