Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала відомий бренд , який частенько надсилає їй занадто маленькі сукні. Дівчина позувала у вбранні небесного кольору, однак так і не змогла застебнути перші гудзики через величезні силіконові груди.

За 16 годин кадр набрав 181 тис. лайків. Хтиві фолловери не змогли пройти повз і почали розхвалювати Квітко, засипаючи її компліментами. Були навіть ті, хто запропонував Анастасії руку і серце, а особливо романтичні шанувальники навіть присвятили моделі кілька віршів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.