Соліст легендарного американського гурту Kiss опинився у епіцентрі інтимного скандалу - одіозного рокера звинуватили у сексуальних домаганнях та аморальній поведінці.

Про це пише портал Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що про неналежну поведінку Сіммонса розповіла співробітниця ресторану Джейн Доу. Постраждала стверджує, що вона – не єдина жертва музиканта.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За її словами, вона стала жертвою сексуальних домагань з боку рокера в грудні 2016 року, коли працювала посудомийка в закладі Сіммонса Rock & Brews.

Колишня працівниця повідомила, що Сіммонс увійшов на кухню і почав знімати її на телефон. Коли музикант наблизився до дівчини, то почав торкатися до її геніталій.

Постраждала стверджує, що стала не єдиною жертвою Сіммонса, подібним чином він поводився і з іншими дівчатами.

Варто відзначити, що це далеко не перший скандал відомого рокера. Так, в листопаді 2017 року Fox News заборонив Симмонсу з’являтися на телеканалі. Приводом для цього стало непристойну поведінку музиканта 15 листопада в офісі телеканалу.

Фронтмен американської рок-групи прийшов на інтерв’ю про свою нову книгу, без запрошення увірвався на збори персоналу телеканалу, розстібав сорочку і розповідав непристойні анекдоти про Майкла Джексона.

Нагадаємо, легендарний американський рок-гурт KISS оголосив про свій прощальний тур.

Kiss оголосили, що після 45 років записів і виступів вони вирушать у свій останній тур на шоу Аmerica's Got Talent. Про це повідомляє Ultimate Classic Rock.

Раніше Знай.uа писав про те, що відома американська рок-група Imagine Dragons, яка в серпні відіграла грандіозний концерт у Києві, порадувала шанувальників новою піснею під назвою Bad Liar.

Аудіозапис нової композиції рокери опублікували на своєму YouTube-каналі.

Також Знай.uа повідомляв, що відома українська співачка, солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна дивує і хвилює шанувальників не тільки своїм чудовим співом, але і красивою зовнішністю і яскравими образами.