Відома українська співачка, солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна дивує і хвилює шанувальників не тільки своїм чудовим співом, але і красивою зовнішністю і яскравими образами. Але якщо ви звикли бачити артистку в образі рок-зірки, то в цей раз будете здивовані. Юлія Саніна приміряла нетиповий для неї образ, але від того не менш привабливий і яскравий.

Так, на сторінці групи The Hardkiss з'явилася фотографія артистки в незвичайному вбранні. Для фото Саніна одягла чорний топ з витонченим декольте і яскравий плащ насиченого блискуче-зеленого кольору. Також на Юлії щось джинсове – неможливо зрозуміти, що це – спідниця чи штани. Волосся співачки розпущене, а блискучі локони спадають на плечі. На обличчі непомітний макіяж, але очі підведені чорним, що привертає увагу.

Шанувальники в захваті від такого яскравого і незвичайного образу улюбленої виконавиці і засипають її компліментами в коментарях.

"Яка гарна", "Ми сьогодні до Вас прийдемо на концерт, не можу дочекатися!", "Красуня! Ось такі українські дівчата", "Найкрасивіша", "Сексі", "Красуня, обожнюю тебе. Ти вогонь", "Це твій найкращий образ", "Вауууу, яке фото. Неймовірна жінка, рок-співачка Сюзі Кватро нашого часу! Спасибі, що ви є! The Hardkiss never alone!", "Ой, я з нетерпінням чекаю фото в джинсовці!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Юлії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що The Hardkiss зворушили хепі-ендом у новому кліпі. Популярна українська група The Hardkiss порадувала шанувальників новим кліпом на пісню "Free Мее". Хіт увійде в альбом під назвою "Залізна ластівка". Нове відео, яке одразу ж зібрало армію шанувальників, опублікували на відеохостингу YouTube.

Нагадаємо, українська група The Hardkiss встановила рекорд на YouTube.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна з чоловіком Валерієм Бебко показали свого спадкоємця-богатиря.

Також портал "Знай.uа" писав, що фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна стала обличчям косметичного бренду Mark в 2018 році.