Відома українська співачка Оля Полякова продовжує дивувати своїх шанувальників новими фото і відео.

Так, під час своєї подорожі на Мальдіви співачка шокувала фанатів своїм голим фото. Витівку Полякової почали активно обговорювати в мережі, всіляко критикуючи і засуджуючи співачку. Однак сама зірка ніяк на такі дописи не відреагувала.

А сьогодні фото з оголеним тілом Полякової знову з'явилося в стрічці зірки, однак, співачка підшукала йому достойну пару.

На представленому колажі на її сторінці в Instagram точно так же ж позує оголеним Олександр Педан.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ну пропоную порівняти у кого краща харизма ", - підписала свій знімок зірка.

На своїй сторінці в соцмережі Педан також представив ці два фото і пояснив свою витівку. Однак, він був більш красномовний, повідавши всім, чому пішов на такий несподіваний вчинок.

"Друзі, ні я не збожеволів, це просто на каналі # педанможет вийшло чергове веселе відео. На цей раз я повторив фото наших зірок і ось перша фотокартка. Як ми його створювали можете подивитися на ютубі, посилання в шапці профілю. Твій горіх зазвичай це неповторний оригінал, але у будь-якого шедевра повинна бути гідна репліка.
Ну а для журналістів відразу накидаю кілька варіантів заголовків: ⠀

- Голий Педан бігає в Гідропарку і думає що він на Мальдівах ⠀

- "Попа як у Кім". Педан замахнувся на святе. На попу Полякової ⠀

- Педан показав те, чим не налякаєш їжака і Джамалу ⠀

Ну і звичайно не забувайте писати коментарі типу "Скотився", "Впав нижче плінтуса" і т.д ", - підписав свій знімок Олександр Педан, викликавши бурхливу реакцію у шанувальників.

Нагадаємо, Оля Полякова приміряла на себе дуже пікантне латексне плаття, яке вигідно підкреслило її розкішну фігуру.

Як повідомляв портал Знай.ua, сексуальна Оля Полякова знялася в дуже дорослому фільмі

Також Знай.ua писав, Оля Полякова йде у президенти.