Київ стає популярним місцем зйомок у західних виконавців. Дедалі частіше відомі музиканти приїзджають до України на зйомки своїх роликів.

Так, 7 грудня американець Oliver Tree представив новий кліп до пісні "Hurt" з його дебютного альбому Ugly is Beautiful, який створив у Києві.

Зйомки кліпу він провів в столиці України. Режисером відеоролику виступив сам музикант-початківець. Також відомо, що у створенні кліпу брала участь українська компанія 2332 Films.

Локаціями для ролика стали спальні райони української столиці і Рибальський міст. Кліп вийшов доволі епатажним: тут і труна з Oliver, і каскадерські трюки, і богохульство – і це ще далеко не все. Oliver Tree наважився стрибнути з багатоповерхівки та "залишився без голови". А ще у ролику можна побачити справжній танк. На додачу музикант "розіп'яв" себе на Рибальському мості.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Кліп дуже швидко набув популярності і за п'ять днів набрав вже більше 700 тисяч переглядів на Youtube.

Та Oliver Tree далеко не перший іноземний співак, який знімав відео в Києві.

Нагадаємо, відома американська співачка і актриса Майлі Сайрус похвалилася новим кліпом "Nothing Breaks Like a Heart", який, як виявилося, вона таємно знімала в Києві. Прем'єра кліпу відбулася 30 листопада на каналі співачки в YouTube. Композиція записана спільно з британським діджеєм Марком Ронсоном. Зйомки відбувалися на Дарницькому мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, британська рок-група Bring Me The Horizon зняла хоррор-кліп у Києві.

Також Знай.ua писав, відома британська група зняла атмосферний кліп на пісню Life Is Golden у Прип'яті.