Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пишними формами в джинсовому топіку. Дівчина позувала на тлі моря, показавши величезні груди і широкі стегна.

"Нарешті сонячно", - пораділа Квітко. За 14 годин кадр встиг зібрати майже 138 тис, лайків. Хтиві фолловери залишилися в захваті і почали пускати слинку на апетитне тіло. Були і ті, хто зазначив, що Анастасії не варто більше вдаватися до допомоги пластичних хірургів, адже її груди вже нагадують дві силіконових кулі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.