Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз не тільки прорекламувала власний бренд одягу, але і показала сталевий прес і пружні груди. Так, дівчина позувала в сірому облягаючому костюмчику, що складається з лосин та коротенького тісного топіка.

"Виходь і тренуйся як я", - запропонувала фанатам Чері. За 14 годин фото зібрало майже 15 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і почали розхвалювати апетитні форми Ани. Були і ті, хто примітив фотошоп в районі рук, адже вони здалися шанувальникам занадто хвилеподібними.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.