найкрасивіша пара Голлівуду і світу Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які нібито досягли юридичної домовленості стосовно своїх дітей, виявилося, знову ведуть війну. Але тепер ця війна тиха і підла, а найжахливіше, що зброєю в ній стають діти. Так, Джолиі не гребує тим, щоб калічити психіку своїх прийомних дітей підлими заявами. Так, актриса заявила 15-річного прийомному сину Паксу, що Бред Пітт взагалі не хотів його всиновлювати. Джерело в близькому оточенні Джолі заявив, що це неймовірно зашкодило відносинам Пакса із зоряним прийомним батьком.

Анджеліна розповіла, що усиновила Пакса незважаючи на бажання Бреда, а той нібито прийшов в лють і ледь не розлучився з нею.

"З тих пір Пакс і Бред не дружили, хоча Бред заперечував, що говорив таке", - розповів інсайдер

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Бред Пітт протягом двох років боровся за право опіки над дітьми, і в кінцевому рахунку отримав від колишньої дружини все, що хотів. Так, колишня пара поділила опіку 50/50, щоб кожен батько отримав рівні можливості спілкуватися, проводити час і піклуватися про своїх дітей. От тільки дітей навіть не запитували, з ким вони хотіли б бути.

Як повідомляють іноземні ЗМІ, пара підписала договір, який стосується опіки над їхніми рідними та прийомними дітьми. За заявою Анджеліни, Бредді "отримав, що хотів". Судячи з усього, фраза стосується докладених зусиль Бреда. Адже він боровся за право опіки над дітьми протягом двох років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як відомо з документів, Бред може спілкуватися з дітьми, а всі важливі питання з приводу дітей вони будуть вирішувати разом з Джолі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї: що сталося.

Оскароносна актриса Анджеліна Джолі, у якої не так давно трапився нервовий зрив, розповіла про те, що розмовляє зі своїми дітьми про проблеми насильства. Про відвертому інтерв'ю Анджеліни Джолі пише видання Marie Claire.

Також "Знай.uа" писав про те, що Джолі і Пітт змогли домовитися, багаторічному конфлікту кінець.

Найкрасивіша пара світу – Бред Пітт і Анджеліна Джолі, розлучилася в 2016 році. Фанати плакали навзрид. Далі між колишнім подружжям почалися виснажливі розбирання і судові позови, які геть висушили Анджеліну. Актриса розгубила колишню красу, кілька разів потрапляла до лікарні з нервовими зривами і анорексією, загалом, переживала розлучення і проблеми з опікою над дітьми дуже важко.