Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в похід у красивих лосинах, засвітивши величезний зад. І хоч в мережі давно показали кадри до і після пластики, а також маси фотошопу, дівчина не втомлюється повторювати, що груди і попа і у неї виросли якось самі по собі і взагалі це все натуральне.

"Люблю ходити в походи", - зізналася Квітко. За добу ролик набрав майже 970 тис. переглядів. Хтиві фолловери почали пускати слину на пишні форми, але були й ті, хто вирішив вивести Квітко на чисту воду. Анастасія ж, у свою чергу, спробувала виправдатися.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.