Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз прорекламувати свій еротичний календар на 2019 рік, виставивши дуже сексуальний кадр в купальнику. Так, дівчина показала численним шанувальникам пишні стегна і величезні груди, які мало не випали з відвертого бікіні.

"Улюблений образ з календаря", - зізналася Чері. За 17 годин фото зібрав цілих 198 тис. лайків. Фолловери почали засипати Ану компліментами розхвалюючи її апетитні форми, а деякі навіть відзначили, що це - справжнє мистецтво.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.