Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала нову колекцію власного спортивного бренду на собі. Так, дівчина позувала в коротенькому топі і лосинах темно-сірого кольору, посміхаючись кудись вдалину.

За 19 годин сексуальний кадр набрав 101 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали в черговий раз засипати Чері компліментами з приводу сталевого преса і масивних грудей. Були і ті, хто помітив фотошоп, адже на відео Ана виглядає зовсім не такою стрункою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.