Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала власний бренд спортивного одягу, позуючи в сливовому коротенькому топі і облягаючих лосинах. Дівчина засвітила ідеальні плесс і стегна, які точно змотивують кожну, адже Ана проводить майже весь вільний час в спортзалі.

"А що мотивує вас?", - поцікавилася Чері. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і за 21 годину кадр зібрав 94 тис. лайків. Шанувальники почали розхвалювати Ану не тільки за ідеальне тіло, але і за працьовитість, а також зазначили, що у моделі дуже миле обличчя.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.