Зірка популярного різдвяного фільму "Сам удома" Маколей Калкін з'явився перед глядачами у відеоблозі відомого обзорщика ігор Angry Video Game Nerd Джеймса Д. Рольфа.

За кілька днів до Різдва блогер запросив актора поговорити про ігри, створені на основі фільму "Сам удома" і "Сам удома 2".

За сюжетом Калкін з'явився на екрані в ролі постачальника піци. Він прийшов до Рудольфа з коробкою ігор "Один вдома" для різних ігрових приставок і пропонує зробити на них огляд. По ходу гри Маколей Калкін і Джеймс Д. Рольф коментують розбіжності ігри з сюжетом, відзначають переваги і недоліки тієї чи іншої гри.

В кінці ролика обзорщики розправляються з поганими іграми в стилі Один вдома.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Слід зазначити, що відеоблог подивилися понад 2 з половиною мільйони глядачів.

Користувачі прокоментували відео і зазначили, що раді бачити свого кумира знову на екрані. Деяким настільки сподобався аналіз ігор "Один вдома", що вони обіцяли перевірити їх на собі.

Нагадаємо, Він ще живий? Посвіжілий Маколей Калкін вперше за довгий час вийшов у світ

Відомий актор і зірка культового фільму «Один будинки» Маколей Калкін вперше за довгий час з'явився на червоній доріжці. Так, знаменитість прийшла на вручення музичної премії American Music Awards, яке відбулося увечері 9 жовтня в Лос-Анджелесі. Варто відзначити, що Калкін встиг не тільки вручити нагороду американському реперу Post Malone, але і вразити громадськість своїм свіжим зовнішнім поглядом. Багато хто шокований, що актор ще живий, і, що він виглядає таким дорослим (і схожим на Стіва Бушемі).

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Маколей Калкін міг зіпсувати найкращий ситком в історії

Зірка серії фільмів "Один вдома" Маколей Калкін заявив, що отримав привабливу пропозицію – зіграти в комедійному серіалі "Теорія великого вибуху". Актор не вдавався в подробиці, яку саме роль міг одержати, але натякнув, що безперечно одного з головних героїв. За його словами, продюсери тричі приходили до нього, намагаючись умовити на співпрацю, але він щоразу відмовлявся – мовляв, не сподобався сам задум майбутньої картини.

Також "Знай.uа" писав, що Мені було 15: зірка "Один вдома" згадав свій перший раз