Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже зворушливою фотосесією з крихітними свинками міні-піг. Так, артистка зізналася, що давно мріяла про зйомки з цими малюками.

"Ось і підійшли перші фоточки з нашої фотосесії @juliawhitephoto 😻 Стільки краси назнімали для Вас ❤️ Ну, і звичайно, в переддень 2019 року, я мріяла про зйомки зі свинками 🐷🐷 Вони такі чарівні 🐽 міні-піги 🐷 Не могла від них відірватися. Хочете відео і більше фочок зі зйомки?", - поцікавилася Бузова. Фолловери почали жартувати: "Бузова зі своїми подругами😂", "Три поросятка 👏👏👏", "Правильно , заведи собі подругу або друга! Буде хоч з ким поговорити на розумні теми😂", "Наф-наф, нуф-нуф, ніф-ніф!", "О зустрілися всі родичі,схожі)".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.