Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на прем'єру української комедії "Секс і нічого особистого". Так, артистка вирішила поміркувати на відверту тему з фанатами.

"Вчора подивилася Фільм «Секс і нічого особистого» з @siriy_uaрежисер @olgariashyna і я вам скажу - респект Укр. Кіно!!!! В мене після фільму є питання:
-Як ви вважаєте, яку частину ( можна у %) займає той самий с**с? 50/50? А якщо 80%? Або навпаки? Стосунки приречені?
Давайте обговоримо дєвочки!?😍", - запитала Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз такого питання: "50/50 без хорошого сексу ніяк 😊", "Я думаю, що відсотків 15% Може це тому, що я заміжня і маю дитину?! Самі подумайте! Є ж іще спілкування, спільні інтереси, побутові справи, саморозвиток, піклування, якісь інші ніжності, крім самого с**су і т. д.", "Я думаю 60%, з хорошим с**сом завжди легше будувати стосунки.", "60 на 40. (60% це якісне інтимне життя), якщо інакше, то виникає пошук альтернативи...".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.