Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим вбранням - комбінезон ледь прикрив її величезні груди. Втім, шанувальники помітили зовсім не це. Артистка сильно зганьбилася з фотошопом, адже двері і стіни явно попливли.

"Що буде?😬😎", - пожартувала Лобода. Фолловери одразу ж вказали на невдалу ретуш: "🤣богиня фотошопу👍 підлога з ким?", "Що з підлогою?😂", "Підлога пливе і двері теж , аж дивитися незручно", "Свєта, що з плиткою на підлозі?😁 Куди вона попливла?".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.