Нещодавно співачка-трансгендер Зіанджа гучно повернулася на сцену на талант-шоу. Звісно, зі скандалом. Жарти Зеленського про неоднозначну стать (гуморист обізвав її "воно", і після цього був розірваний контракт з каналом), несприйняття публіки…

Куди зник Апрель? Відповіді від Зіанджі

Вона вкрай рідко дає інтерв'ю, тому що впевнена: ніхто не зрозуміє, як свого часу не зрозуміли найрідніші люди – батьки, що досі живуть в анексованому Росією Криму. Що ж насправді сталося із "зоряним воїном" Борисом Апрелем? Адже починали вони на "Фабриці" разом із Дантесом та Real O, тільки чомусь він ні з ким не спілкується.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як виявилося, Зіанджа справді зробила операцію зі зміни статі і це далеко не чутки – з чоловіка на жінку перетворитися за допомогою одягу та зачіски виявилося складно.

Артистка не приховує, що кілька років поспіль жила практично відірваною від цивілізації. Спочатку виїхала до Китаю, де працювала у сфері дизайну, там знайомилася із чоловіками і судячи з усього зустріла перше кохання. Потім переїхала до США на рік, де було значно легше, тому що вийти на вулиці Лос-Анджелеса і Києва у дивному костюмі і заявити, що ти – трансгендер, як кажуть "дві великі різниці".

Розірвання контракту із Наталією Могилевською стало відправною точкою. Ім'я "Борис Апрель" більше було непотрібним. Співачка натякає: коли жила у закритому селищі, де практично немає людей і ніяких розваг, стало очевидно – більшість політиків, в тому числі і українських, також приїздять туди, аби заховатися подалі від журналістів та податкової.

В такій тиші довго існувати не довелося, хотілося повернутися додому. Але в Україні Зіанджу зустріли, як сама каже, не надто тепло. В основному тому, що всі досі бачили в ній Апреля. Чому чоловік хоче в один момент стати жінкою? І на це питання у неї є відповідь.

Зірка вважає, що причина у тиску батьків, котрі не розуміють всіх секретів трансгендерів і досі живуть у часах СРСР – важко зреагувати нормально, коли син приходить і каже: "тату, я гей".

Зіанджа на цей камінг-аут зважилася вже давно. Записала звернення, де зізналася, що з дитинства відчувала себе жінкою, потім підтримала ЛГБТ-парад у Києві.

Особисте життя поки для неї закрита тема. Бували чоловіки і тут, в Україні, які погоджувалися на стосунки, навіть якщо натурали. Але все закінчувалося так само швидко, як і починалося. Ставлення до таких людей у суспільстві різне, тим не менш Зіанджа не соромиться себе і запевняє: Боря Апрель ніколи не повернеться.

Дивіться: інтерв'ю з Зіанджею

Нагадаємо, Зіанджа зважилася на відчайдушне рішення після скандалу із Зеленським. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський відповів на питання, чи піде він у президенти.Також "Знай.ua" писав, Софі Берідзе розповіла про зміну статі.