Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в дивній позі, займаючись спортом. На знімку, який з'явився в записі зірки, вона витає в повітрі, розсунувши ноги в шпагаті і уклавши їх в страховку. Шанувальники припускають, що Лобода репетирує нову постановку для свого шоу. Для занять таким незвичайним спортом Світлана Лобода одягла чорний комбінезон з прозорими вставками і не одягла бюстгальтер. На її стопах білі шкарпетки. Волосся артистки зібране в пучок на маківці, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії знаменитість написала: "Так і живемо. Доброго ранку". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фото сподобалося, але є й ті, хто вважає такий спорт небезпечним і радять Світлані бути обережнішою.

"Крута", "Дуже крута, я давно хотіла також", "Як називається цей вид спорту?", "Клас!", "Ви дуже велика молодець, скільки працюєте і вкладаєте сил, я дуже захоплююся Вами", "Світланка, навчіть красивої розтяжки пошлячку Волочкову", "Світла, Волочкова тобі це не пробачить", "Яка молодець", "Яка ти трудяга, Світланко, але і результат чарівний, ти найкраща", "Талановиті люди талановиті у всьому", "Розтяжка блиск", "Ніхто і не сумнівався", "Браво!", "Волочкова цього не переживе. Ви прекрасні", "Акуратніше, так і розірватися не довго", - пишуть фанати в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала, що робить холодними ночами.

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.