Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відпочинком в Аспені, але замість гірськолижного костюмчика віддала перевагу легким облягаючим вбранням. Так, дівчина позувала на тлі гір в облягаючих джинсах, курточці на голе тіло і чобітках на невеликому підборі.

За 11 годин кадр зібрав понад 100 тис. лайків. Не всім фоловерам прийшлося до душі пікантне фото. Хоч більшість хтивих фанатів не змогли відірвати очей від апетитних форм, знайшлися і ті, хто дорікнув дівчині в фотошопі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.