Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відпочинком в Аспені, але щось переплутала і замість теплого костюма наділа відвертий купальник. Так, дівчина потрусила величезним силіконовим задом прямо на камеру на тлі засніжених гір.

"Доброго ранку", - побажала всім Квітко. За 18 годин відео набрало 724 тис. переглядів. Фолловери залишилися в захваті і почали пускати слинку на апетитні форми. Були й ті, хто вважав таку поведінку огидною, а попу занадто величезною.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.