Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарними знімками, засвітивши не тільки красиве обличчя, але і підтягнуті сідниці. Таким чином дівчина прорекламувала нову колекцію відвертого бікіні власного бренду.

"Деталі", - лаконічно підписала Ратаковскі. За 18 годин кадр набрав майже 1,5 млн лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати пружні форми Емілі. Були і ті, хто захопився стильними аксесуарами моделі, а також її жіночним образом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.