Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії колег по російському шоу "Голос". Так співачка позує в суддівському кріслі в оточенні Костянтина Меладзе, Сергія Шнурова і репера Басти. На черговий ефір Лорак одягла чорний шкіряний костюм, який складається зі скіні і піджака, під яким чорний топ. На ногах артистки чорні човники на шпильці. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "А ви дивилися вчора прямий ефір проекту "Голос" на @1tv? Хто вам сподобався?". Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і визнаннями в любові, але є і ті, кому її фото не сподобалося. Але більшість пише в коментарях свої уподобання щодо учасників шоу.

Зазначимо, що напередодні артистка виклала фото з дочкою, яку взяла з собою на ефір "Голосу". На знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії. Як виявилося, артистка привела доньку на російське шоу "Голос", в якому вона сидить як член журі. За словами Лорак, дочка допомагала їй під час прямого ефіру. На фотографії вона сидить у кріслі тренерів, а дочка стоїть поряд з нею.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".