Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним образом на чорно-білому кадрі. Так, артистка заінтригувала фанатів незвичайним любовним підписом, судячи з усього, маючи на увазі рядки з нової пісні.

"-я знаю що ти будеш чекати і пам'ятати про мене .... .
кому адресовано, котики?😉що ж це?", - поцікавилася Лобода. Фолловери прийнялися вгадувати: "Рядки нової пісні", "Напевно тіллю адресувала 😻🙌я так думаю", "Це Тілль Вам адресував?)", "100% Тиллю", "Тиллю Ліндеманну...".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.