Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в Аспен, виставивши при цьому масу пікантних знімків. Так, дівчина позувала в облягаючих лосинах і дуже високих ботфортах на тлі каміна.

"А які у вас плани на Різдво?", - поцікавилася Квітко. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати апетитні форми Анастасії. Деякі навіть пожартували, що не можуть впізнати модель без купальника. Знайшлися й ті, хто розкритикував дівчину за зайву вагу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.