Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим селфі в дзеркалі. Знаменитість позувала в розкішному довгому смугастому платті і здається, що вирішила щось змінити в собі. Так, артистка змінила колір волосся за допомогою фотошопу і вирішила запитати думку фанатів.

"1/2/3?", - поцікавилася Камінська. Фолловери не змогли пройти повз і почали допомагати: "Оригінал👌🏻❤️", "1-Джолі ,3 - Слава😍", "Українська Анджеліна Джолі!Красуня!😉😊😍", "Все до лиця, коли воно щасливе)))", "З будь-яким кольором здорово, але з рудим неповторна 🤩".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.