Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким здорово здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки у вишуканому світлому образі. На ній біле плаття з відкритими плечима, але при цьому з рукавами. Волосся актриси зібране в акуратний пучок на маківці, а в її вухах масивні сережки з камінням хитромудрої форми, які досягають плечей. На обличчі Варнави стриманий макіяж і розслаблений вираз, вона дивиться прямо в камеру. У підписі до фотографії Катя розповіла, що думає про театр.

"Ну що, 2019 рік оголошено Роком Театру. Обговоримо? Ви любите театр? Хто вже встиг подивитися в цьому році? Радьте. Я в грудні сходила в МХТ на #ТриСестри, де грає моя улюблена @d_moroz. Ще дуже хочу подивитися "Айфак" у Москва-Сіті... вже запланувала, але на наступний рік. Знаєте, іноді мені здається, що про театр вже забули. З'явилося стільки розваг "не виходячи з дому". Це я про ТБ і кабельне, і приставки всякі, і гаджети, у когось лото. Але ці дикі фантазії про забуття театру геть руйнують безпосередньо мої походи в театр. Люди туди, як і раніше, ходять у великій кількості, все також в гарному одязі, щоб не тільки насолодитися нашумілою постановкою, але і себе показати, як в старі добрі. Мені це гріє душу. Ph: @dvelichko", - написала актриса.

Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави. Фолловери буквально завалюють артистку компліментами, розхвалюючи ніжний образ.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Катя Варнава оселилася в туалеті. Знаменитість опублікувала фото, на якому позує в туалеті і каже, що це її улюблене місце в домі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.