У Подільському районі Києва, на вулиці Хвойки, 15/15 в районі радіокомпанії "Тауер" 28 грудня невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO.

Одним із нападників був рейдер Михайло Мєшков, як припускає артист. Мєшков, який нібито викупив частину компанії гурту DZIDZIO, прокоментував інцидент.

Мєшков вирішив, що зможе отримати заробіток на цьому проекті, розповів він у сюжеті ТСН.

"Вирішив купити ці 25%. У законний спосіб уклали з Турко (екс-учасник гурту DZIDZIO Олег Турко, - ред.) договір, внесли до реєстру, переоформили. Потім, коли почали розбиратись, виявилось, що доходів у Михайла Хоми немає, хоча їхній виступ, і я можу надати інформацію, коштує 25 тисяч доларів. Тому я звернувся до засновників-співвласників – це Безух Віктор, Анатолій Безух, Михайло Хома – і попросив надати мені документи як новому співвласнику, що відбувається з проектом", - розповів Мішков.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак власники проекту віжмовили йому в наданні документів і дали контакти іншої юридичної адреси, куди йому потрібно було звернутися.

"Поїхав за цією адресою у Радомишлі, але там стоїть лише розвалена хата. Я навіть викликав поліцію, і вони це зафіксували. Голова селищної ради запевнив, що в цій хаті ніхто не з'являється. Я під'їхав до Безуха і намагався з ними спілкуватись, але мене почали ігнорувати", - заявив Мішков.

Також він звинуватив артистів у несплаті податків. Правоохоронці відкрили карну справу щодо цього. Чоловік додав, що після цього випадку йому почали погрожувати невідомі.

"І тут я побачив в Інтернеті, що Хома проводить прямий ефір на радіо. Я під'їхав до нього, він вискочив як навіжений, кричав "які відсотки, нащо мене штовхати". Набігла якась масовка, жінка кричала якась, що викличе поліцію", - описав Мішков ситуацію зі своєї точки зору.

На запитання про побиття він відреагував так: "Нехай проводять розслідування, хто його і куди бив".

"Це мене намагалися побити – вже місяць за мною якісь незрозумілі люди ходять, якісь дзвінки з погрозами. Це Михайло Хома поводиться непорядно. Те, що він зірка, не дає йому права робити, що завгодно. Я доведу, що Михайло Хома – злочинне угрупування на чолі з Безухом Анатолієм Вікторовичем, які виводять бюджетні кошти. Я подаю заяву у Шевченківське РОВД", - підсумував Мішков.

Нагадаємо, що Михайлу Хомі завдали множинні тілесні ушкодження, на даний момент його стан стабільно і життю нічого не загрожує. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Знай.ua", копи встановили дані про осіб, які напали на DZIDZO.

Також "Знай.ua", Полякова відверто розповіла про секс з DZIDZO.

Певец DZIDZIO прокомментировал нападение неизвестных

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 december 2018