Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповнилося 48 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, зроблену в Кенії.

На знімку, який з'явився в записі моделі, вона позує на пляжі разом з кенійськими дітьми, які розглядають її як скульптуру і тягнутися помацати. Наомі Кемпбелл постала на огляд публіки в довгому білому платті, з-під якого виглядає бюстгальтер. Волосся зірки хоч і зібране у хвіст, але розпатлане вітром пляжу.

Поряд з Наомі сидять троє темношкірих діток, які з цікавістю розглядають модель і дивляться в камеру. І всі на цій фотографії посміхаються. Вдалині видніються пальми і інші люди, але Кемпбелл настільки захоплена дітьми, що не помічає нічого навколо. У підписі до фотографії модель написала: "Мої ангели висхідного сонця". Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого зворушливого фото Наомі Кемпбелл і почали активно обговорювати. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами, а деякі запитують, що знаменитість робить в Кенії.

"Круто, приїжджай в Бразилію", "Красива принцеса", "Вони чарівні", "Ваша посмішка – найкраща", "Я тебе обожнюю", "Ми любимо тебе", "Африка завжди буде пишатися тобою", "Так дивовижно, ти така дивовижна", "Спасибі Наомі. Від великої роботи, яку ви робите, нехай Бог благословить вас, щоб ви продовжували допомагати бідним дітям", "Я просто хочу побажати вам процвітаючого 2019 року", "Виглядає здорово", "Ласкаво просимо до Кенії", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, "чорна пантера" оскандалилася – груди Наомі Кемпбелл вистрибнули з корсета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.