Знаменита українська співачка та переможниця Євробачення Джамала заявила, що не буде ставити ялинку на новий рік. У своєму Instagram співачка розмістила фото, під яким поцікавилася у фоловерів, як у них йдуть справи з новорічною ялинкою. Причиною відмови від головної новорічної традиції стала банальність. Живих ялинок співачці шкода, а штучні їй не подобаються.

"Як у вас справи з ялинкою? Я в цьому році так і не зважилася. Натуральні я не купую (мені шкода дерево, на свято), а штучні мені не сподобалися. Так і не вибрала. А ви?", – поцікавилася у передплатників співачка.

Також вона опублікувала фото на тлі новорічної ялинки, прикрашеної іграшками. На знімку артистка позує в чорному спортивному костюмі від відомого спортивного бренду.

Шанувальники артистки відповіли їй у коментарях під фото: "Штучна вже 7 років! А як же Новий рік без ялинки?", "Безсумнівно вирубувати живу ялинку шкода, але і утилізація штучних ялинок в нашій країні не настроєно належним чином. Тому у нас немає ні тієї, ні іншої ялинки)) зазвичай гілочку ставимо. З Наступаючими святами!!", "Ми теж без ялинки!".

Нагадаємо, Джамала передала привіт шанувальникам з гнізда – на вас чекає приємний сюрприз.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дуже важлива справа! Я б навіть сказала, «справу честі» 😂Поки не закінчився рік, почати нову справу. Що це означає? Не відкладати, знаходячи виправдання і кажучи собі: «ну, все, в наступному році з цього почну, стопудово». А просто взяти і почати, продовжити в наступному році. Я довго планувала, шукала нове місце для творчості, тому що вдома стало неможливим писати музику, на щастя :) А місце виявилося зовсім поруч! Легкий ремонтник, звукоізоляція, хороші люди поруч, позитивні вібрації... І ось воно - Гніздо! Музичне гніздечко, в якому вже майже написана пісня. Чому майже? Тому що основа готова, тепер потрібно встигнути доробити до Нового року!
А у вас є традиція починати щось нове до нового року?", - поділилася планами Джамала.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.