Всесвітньо відома модель, яка свого часу стала королевою краси, Вікторія Сільвстед, відпочила на Каррибах.

Папараці підловили красуню на пляжі у білому сексапільному бікіні. Сільвстед із задоволення позувала, демонструючи приголомшливу фігуру.

У 1993 році Вікторія перемогла в конкурсі краси "Міс Швеція" і стала півфіналісткою конкурсу Міс Світу 1993.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Неодноразово Вікторія Сільвстед виходила на подіум показів іменитих брендів Dior та Valentino.

В одному із інтерв'ю 44-річна королева краси розповіла, що робота моделлю має темний бік:

"Я почала працювати моделлю у юному віці, мені було 18, коли я переїхала до Парижу. Пам'ятаю, як голодувала, щоб влізти у вбрання і це був неймовірний досвід, я брала участь у показах Valentino, Chanel, це було престижно, - говорить Вікторія, - але я ніколи не відчувала, що це те, що я маю робити. Я не була худою моделлю, мала форми. Це було катування, коли я морила себе голодом.'

Нагадаємо, що одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, Кендіс виклала в мережу сміливе фото, на якому позує в яскравому червоному купальнику-бікіні з безліччю мотузочок і з мінімум тканини, що прикриває інтимні місця. Цей наряд відкриває на огляд публіки ідеальне підтягнуте тіло Кендіс. Дівчина лежить на шезлонгу під сонячними променями. Волосся моделі заховане під великим капелюхом, втім, як і її обличчя. На шиї Кендіс кілька кулонів, а у вухах невеликі сережки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.