Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим новорічним вбранням. Так, дівчина приміряла довгу червону сукню з високим розрізом на нозі і глибоким декольте, побажавши всім щасливого Нового року.

"Happy new year I wish you everything the best in this year 🎆🎊 з Новим роком бажаю всього самого найкращого 💕❤️", - побажала Квітко. За 5 годин пікантний кадр набрав майже 78 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати форми Анастасії, однак були і ті, хто звинуватив модель у величезній кількості фотошопу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.