Популярний співак Олег Винник вирішив привітати своїх прихильниць із новорічним святами. Спеціально для цього він виклав в Instagram кілька знімків, де зображений у червоній футболці і чорній розстебнутій дублянці серед засніжених ялинок.

Очевидно, що артист добряче змерз і грів руки.

"Нехай свято буде затишним і теплим. Які плани на новорічну ніч?" – написав під кадрами артист.

До цього Винник виклав фото, на якому він взагалі стоїть в самій футболці на морозі, розтираючи руками сніг. На всіх знімках помітно, що він досі тримає себе у формі, і не дивно, адже неодноразово ділився секретами правильного харчування із фанатами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Взагалі Винник себе намагається ні в чому не обмежувати: вважає, що "гарного чоловіка повинно бути багато", але запускати себе також не радить нікому.

Дивіться: Великий сольний концерт Олега Винника, "Ти в курсі"

Нагадаємо, популярний український співак Олег Винник поділився своїми неймовірними новорічними історіями і спогадами з минулого. Як повідомляв "Знай.ua", Винник розповів секрет свого підтягнутого тіла і поділився своєю системою тренувань. Також "Знай.ua" писав, народний артист України Павло Зібров чи не вперше вирішив припинити змагатися за жіночі серця із Олегом Винником і відкрито назвав його секс-символом країни.